Butikk RSS

Brazfit

BRAZFIT.no er en norsk nettbutikk med en fargerik, unik, egendesignet og -utviklet kvalitetskolleksjon med trenings- og fritidsklær.

Brazfit er en forkortelse for BRAZilian FITness og alle som kjenner Brasil vet at kvinner fra Brasil er kjent for sine feminine kropper og da spesielt deres sensuelle rumper. BRAZFITs kleskolleksjon er designet for å fremheve de feminine formene til kvinnene som benytter plaggene.

Klærne til BRAZFIT blir i hovedsak benyttet til trenings- og fritidsaktiviteter. Plaggene i kolleksjonen er samtidig så kule og flotte at man ser flere og flere kvinner bruke dem når de skal til en tur på byen.

Kolleksjonen fra BRAZFIT er av meget høy kvalitet, og tåler godt både vask og «røff» behandling, klærne er fargerike og gir følelse av energi og styrke for alle som bruker dem.

BRAZFIT har kanskje de kuleste og mest fargerike trenings- og fitnessproduktene man kan finne på det norske markedet.

BRAZFIT leverer lekre treningsklær til kvinner som ønsker å være fresh og stilren på trening og fritid! BRAZFIT er kjent for sine gode «hold-in» tights og leggings. Det er lov å føle seg «sexy» på trening i disse fantastiske tightsene. I tillegg har BRAZFIT fine jakker, topper, bodysuits, gensere, sportstopper, og sports-BH.

https://www.brazfit.no/

 
 

Aktive rabattkoder

0 aktive rabattkoder

Beklager, fant ingen rabattkoder

 
 

Upålitelige rabattkoder

2 upålitelige rabattkoder
suksess 100%
Kode:

Brazfit rabattkode: Få 30% rabatt på alt du handler

Brazfit rabattkode: Få 30% rabatt på alt du handler. Klikk deg inn ovenfor for å få rabattkoden.... mer ››

  • 14. februar 2018
  • 18. februar 2018
suksess 100%
Kode:

Brazfit rabattkode Black Week: 40% rabatt på hele nettbutikken frem til søndag 26. nove...

Brazfit rabattkode Black Week: 40% rabatt på hele nettbutikken frem til søndag 26. november. Klikk deg inn ovenfor for å få rabattkoden.... mer ››

  • 23. november 2017
  • 26. november 2017