Butikk RSS

STS Alpereiser

STS Alpereiser har vært i gang siden 1976 og har i mange år vært Nordens største arrangør av alpereiser. Firmaet tilbyr reiser til 18 populære skiferiesteder i alpene som Bad Gastein og Morzine og eier 10 hoteller i både Tyskland og Østerrike. De har nærmere 50 000 gjester hvert år.

Om vinteren tilbyr de skireiser, mens de om sommeren tilbyr høyfjellsvandringer. Du kan gjøre alt fra stavgangsvandringer til høyalpine vandringer. Reisearrangøren er også en av Norges ledende konferansearrangører, med over 3.000 personer som drar på konferanse med dem til alpene hvert år.

Firmaets filosofi er at de alltid tilføyer noe ekstra og gir kunden mer for pengene. I tråd med dette har nettbutikken deres mange tilbud som studentweeks og gruppereiser med rabatter. Om vinteren gir de også som eneste turarrangør garanti på at du får kjørt ski i vinterferien.

http://www.alpereiser.no/

 
 

Aktive rabattkoder

0 aktive rabattkoder

Beklager, fant ingen rabattkoder

 
 

Upålitelige rabattkoder

1 upålitelig rabattkode
suksess 100%
Tilbud:

Tilbud STS Alpereiser: Få 500 kr i bestill tidlig-rabatt

Tilbud STS Alpereiser: Få 500 kr i bestill tidlig-rabatt. Dersom du bestiller din skiferie til Alpene innen 31. oktober, gir STS Alpereiser deg 500 kroner i rabatt.... mer ››

  • 27. september 2013
  • 31. oktober 2013